Mercury

Högkvalitativa produkter från Mercury

OCH MERCURY MERCRUISER FÖR DIG I KALMAR OCH RONNEBY MED OMNEJD

Är du redo för en helt ny upplevelse på sjön? Med produkter från de välkända märkena Mercury och Mercury MerCruiser får din båt den kraft och prestanda som behövs för att ge dig oförglömliga minnen på vattnet! Mercury erbjuder motorer både för små jollar och mindre båtar och större motorer för fiskebåtar och kryssningsbåtar. Med sina högpresterande utombordsmotorer passar de utmärkt för olika vattensporter och fritidsaktiviteter. Vi på Sturkö Cykelverkstad är stolta över att kunna erbjuda våra kunder i Kalmar och Ronneby med omnejd ett brett utbud av högkvalitativa produkter från Mercury och Mercury MerCruiser.

Motorer och drivsystem i toppklass

Bor du i närheten av Kalmar eller Ronneby och letar efter båtmotorer och drivsystem i toppklass? Då har vi vad du söker! Mercury erbjuder en mängd olika utombordsmotorer som passar för en rad olika applikationer och båttyper, medan Mercury MerCruiser erbjuder drev och axlar som är speciellt utformade för inombordsmotorer. Båda märkena erbjuder kvalitet i toppklass och ger dig en helt unik upplevelse på sjön. Vi på Sturkö Cykelverkstad hjälper dig att hitta rätt produkt för dina behov och önskemål!

Professionell service på dina produkter från Mercury

Hos oss på Sturkö Cykelverkstad arbetar certifierade servicetekniker som med många års erfarenhet och hög kompetens utför professionell service på produkter från Mercury och Mercury MerCruiser. Med vår expertis ser vi till att din produkt återfår sin kraft och prestanda och kan fortsätta ge dig härliga åkturer på sjön! Kontakta oss om du bor i närheten av Kalmar eller Ronneby och behöver hjälp med service på dina produkter från Mercury eller Mercury MerCruiser. Våra experter hjälper dig oavsett om det gäller installation, underhåll eller reparation.

Mercury Service Center
Award winning team 2023

Varumärken vi jobbar med

Respo trailer

Läs mer

Marin
Trädgård
Cykel
Om oss
Kontakta oss
Jobba hos oss

Kontakta oss

Adress
Sturkövägen 50
370 43 Sturkö

Telefon
0455-42055

Godkänd marinverkstad

Kontakta oss

Välkomna att kontakta oss genom detta formulär, vänligen har serie eller produktnummer så du kan fylla i detta så vi kan enklare administrera din förfrågan.

Du hittar oss här:

Adress: Sturkövägen 50, 370 43 Sturkö
Telefon: 0455-42055
Öppettider: Vi har öppet mellan 08:00 - 17:00 Vardagar (Lunchstängt 12:00-13:00), Lördagar & Söndagar stängt