Jobba hos oss

Jobba hos oss

Sturkö Cykelverkstad söker en ny medarbetare till sin verksamhet. Är det DIG vi söker?

Lämna gärna en jobbansökan nedan!

Vi söker både killar och tjejer i alla åldrar som kan tänka sig att arbeta i en marin miljö på en ö utanför Karlskrona. Detta företag erbjuder dig ett varierat arbete, med härliga kollegor och stora möjligheter till ny kunskap.

Vad gör vi?

Inom den marina branschen sker arbetet oftast utomhus eller på sjön. Vårt arbete består i stora delar av att reparera, restaurera, serva, tvätta och förvara båtar och båtmotorer. De som förvarar sina båtar ho oss är inte bofasta på ön, det betyder att arbetet är säsongsanpassat. När vi inte håller på med båtar utför vi även nyinstallation, service och reparation på bensindrivna trädgårdsmaskiner, exempelvis robotgräsklippare. Såklart blir det en och annan cykel också! Vi tillhandahåller även försäljning av båtar, motorer, bensindrivna trädgårdsmaskiner och cyklar.

Vem söker vi?

Vi kräver inga tidigare erfarenheter av maskinservice, men vi kräver att personen ska ha viljan för att lära sig nya saker. Vi förser dig med rätt utbildning för det arbete vi utför men det är ett plus i kanten om du har en känsla för tekniska saker. Det är viktigt att du är noggrann och kan ta eget ansvar när du utför arbetet. Detta är en social och kunskapsgivande arbetsplats där vi hela tiden utvecklar vår kunskap om produkter och möter ständigt nya kunder.

Övrig information

Eftersom företaget är belägen på en ö är det viktigt att du har B-körkort. Det är även viktigt att du behärskar flytande svenska eller engelska i både tal och skrift. Eftersom det är högsäsong under juni, juli och augusti vill vi informera att det endast är möjligt med två veckor semester under denna tid.

Om oss

Sturkö Cykelverkstad drivs idag av tredje generationen, Björn Rudengren. Det var hans farfar som 1949, tillsammans med en kompis, köpte byggnaden som verksamheten ligger i än idag. Sturkö Cykelverkstad har alltid anpassat sin verksamhet efter kundens efterfrågan. På farfars tid sålde de diverse produkter och utförde tjänster som att laga motorer samt cyklar. Detta tankesättet har vi kvar än idag. Även om vår verksamhet är belägen på en lite ö kände vi behovet av att ha kvar vår egna bensinstation. Vi har anpassat våra tjänster och produkter för att de ska passa våra kunder, därför fokuserar vi idag på marint arbete.

Vad du kan förvänta dig av oss

Vi har som filosofi att vi alltid ska utföra våra jobb som vi själva hade velat ha det. Man ska kunna kolla kunden i ögonen och känna sig stolt över det arbete man har genomfört. Därför är det viktigt för oss att ha en öppen konversation med kunden. För att kunna säkerställa att båda parter ska bli nöjda med slutresultatet.

Ansökningsformulär
  Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.
  Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till kund/besökare.

  Läs mer

  Marin
  Trädgård
  Cykel
  Om oss
  Kontakta oss
  Jobba hos oss

  Kontakta oss

  Adress
  Sturkövägen 50
  370 43 Sturkö

  Telefon
  0455-42055

  Godkänd marinverkstad

  Kontakta oss

  Välkomna att kontakta oss genom detta formulär, vänligen har serie eller produktnummer så du kan fylla i detta så vi kan enklare administrera din förfrågan.

  Du hittar oss här:

  Adress: Sturkövägen 50, 370 43 Sturkö
  Telefon: 0455-42055
  Öppettider: Vi har öppet mellan 08:00 - 17:00 Vardagar (Lunchstängt 12:00-13:00), Lördagar & Söndagar stängt