Marin

Din återförsäljare av Mercury i Karlskrona

För att kunna erbjuda våra kunder det allra bästa på marknaden har vi på Sturkö Cykelverkstad valt att endast arbeta med kvalitetsmärken. Vi är certifierade återförsäljare och servicetekniker av Mercury samt Mercury MerCruiser som ger dig oförglömliga stunder på vattnet.

Uppgradera med Mercury

Mercury har varit en ledande tillverkare av marinmotorer och tillbehör i över 80 år och har etablerat sig som ett av de mest respekterade och pålitliga varumärkena i branschen. Märket är känt för att ha utvecklat flera tekniska innovationer inom båtmotorbranschen och har tack vare sin höga kvalitet och prestanda blivit ett populärt val bland både fritidsbåtägare och professionella sjöman. Sturkö Cykelverkstad i Karlskrona erbjuder försäljning och service av Mercury’s produkter.

Upplev hög kvalitet och prestanda med Mercury MerCruiser

Produkter från Mercury MerCruiser används vanligtvis på fritidsbåtar och erbjuder en rad olika motoralternativ beroende på båtens storlek och användningsområde. MerCruiser-motorer erbjuder hög prestanda, bränsleeffektivitet och pålitlighet. Motorerna är kända för att ha en tyst gång och jämn acceleration, vilket ger en behaglig tur på vattnet. Välkommen till Sturkö Cykelverkstad i Karlskrona för att hitta det du behöver och få professionell service på dina produkter från Mercury MerCruiser!

Mercury Service Center

Varumärken vi jobbar med

Respo trailer

Läs mer

Marin
Trädgård
Cykel
Om oss
Kontakta oss
Jobba hos oss

Kontakta oss

Adress
Sturkövägen 50
370 43 Sturkö

Telefon
0455-42055

Godkänd marinverkstad

Kontakta oss

Välkomna att kontakta oss genom detta formulär, vänligen har serie eller produktnummer så du kan fylla i detta så vi kan enklare administrera din förfrågan.

Du hittar oss här:

Adress: Sturkövägen 50, 370 43 Sturkö
Telefon: 0455-42055
Öppettider: Vi har öppet mellan 08:00 - 17:00 Vardagar (Lunchstängt 12:00-13:00), Lördagar & Söndagar stängt