Om oss

Om företaget

Vi erbjuder service, underhåll, trädgårdsmaskiner och reservdelar till kända varumärken som vi jobbar med. Vi har valt att jobba med kvalitetsmärken för att erbjuda den bästa tjänsten till våra kunder.

Historia

Sturkö Cykelverkstad drivs idag av tredje generationen, Björn Rundgren. Det var hans farfar som 1949, tillsammans med en kompis, köpte byggnaden som verksamheten ligger i än idag. Sturkö Cykelverkstad har alltid anpassat sin verksamhet efter kundens efterfrågan. På farfars tid sålde de diverse produkter och utförde tjänster som att laga motorer samt cyklar. Detta tankesättet har vi kvar än idag. Även om vår verksamhet är belägen på en lite ö kände vi behovet av att ha kvar vår egna bensinstation. Vi har anpassat våra tjänster och produkter för att de ska passa våra kunder, därför fokuserar vi idag på marint arbete.

Hur arbetar vi

Vi har behållit Sturkö Cykelverkstads ursprungliga namn även om vårt fokus idag ligger på försäljning samt service av båtmotorer och trädgårdsmaskiner. Verksamheten har under årens gång utvecklats efter kundens behov och idag ser vi att marin och trädgårdsmaskiner går bra ihop. Beroende på väder och säsong har vi produkter och tjänster som passar dina behov.

Dagens båtmotorer går oftast inte att starta utan en dator, det krävs kunskap och erfarenhet att kunna arbeta som servicetekniker. Fler verkstäder väljer därför att utbilda sig till specialister av vissa varumärken. Hos Sturkö Cykelverkstad är vi certifierade återförsäljare och servicetekniker av Mercury samt Mercury Mercruiser. Valet av att arbeta med endast arbeta med kvalitétsmärken, för att du som kund ska kunna säker med att du får det bästa. Vi säljer och reparerar dessutom bensindrivna trädgårdsmaskiner. Vi har stor erfarenhet av robotgräsklippare och kan även erbjuda våra kunder nyinstallation av dessa gräsklippare.

Vad du kan förvänta dig av oss

Vi har som filosofi att vi alltid ska utföra våra jobb som vi själva hade velat ha det. Man ska kunna kolla kunden i ögonen och känna sig stolt över det arbete man har genomfört. Därför är det viktigt för oss att ha en öppen konversation med kunden. För att kunna säkerställa att båda parter ska bli nöjda med slutresultatet.

Tvätthall och verkstad där vi kan få in båtar upp till 11,5 m längd och 4,5m höga. Därmed kan vi jobba mer rationellt, oberoende av väder och vind. Tvätthallen är utrustad med en godkänd reningsanläggning för båttvätt.

Läs mer

Marin
Trädgård
Cykel
Om oss
Kontakta oss
Jobba hos oss

Kontakta oss

Adress
Sturkövägen 50
370 43 Sturkö

Telefon
0455-42055

Godkänd marinverkstad

Kontakta oss

Välkomna att kontakta oss genom detta formulär, vänligen har serie eller produktnummer så du kan fylla i detta så vi kan enklare administrera din förfrågan.

Du hittar oss här:

Adress: Sturkövägen 50, 370 43 Sturkö
Telefon: 0455-42055
Öppettider: Vi har öppet mellan 08:00 - 17:00 Vardagar (Lunchstängt 12:00-13:00), Lördagar & Söndagar stängt